Airfryer - Champignons met knoflook en tijm
Bijgerecht
Makkelijk
Vega gerecht
Door Stephan • 4 years ago
Ingrediënten
- 500g champignons
- 2,5 el olie
- 1 kl knoflookpoeder
- 1k sojasaus
- 2 kl verse tijm, gehakt
- peper en zout
Bereidingswijze
- Halveer de campignons of snij grote champignons in kwarten. Meng 2 eetlepels olie met het knoflookpoeder en de sojasaus in een grote kom, voeg de champignons toe, breng op smaak met peper en zout en hussel alles door elkaar
- Verwarm de airfyer voor op 190 graden. Vet het mandje licht in met de rest van de olie en voeg de champignons toe. Bak 8 minuten, bestrooi met 1 koffielepel tijm en schud goed om. Bak nog 7 minuten totdat de champignons lichtbruin en gaar zijn.
- Bestrooi met de rest van de tijm en serveer